معمولاً تروفیهای پلاتینیوم از سختترین جایزههایی هستند که میتوانید در یک بازی ویدیویی کسب کنید، با این حال همیشه استثنا نیز وجود دارد. با گیم شات همراه باشید تا نگاهی بیاندازیم به سادهترین تروفیهای پلاتینیوم که هر کسی میتواند آنها را در کمترین زمان ممکن کسب کند.
سیستم اچیومنت و تروفی که در نسل هفتم بازیهای ویدیویی، سر و کلهشان در کنسولهای خانگی شرکت مایکروسافت و سونی پیدا شد، به نوبه خود یک تحول بسیار عظیم را در جریان بازیها رقم زدند. این سیستمها جوایزی هستند که بازیکنان در ازای انجام کارهای مشخصی در بازیها به دست میآورند. این فعالیتها میتواند شامل هرگونه عملی مانند رد کردن یک مرحله خاص، جمع کردن آیتمهای مشخص و حتی انجام کارهای غیر عادی و خلاف قوانین بازی باشد. این جوایز توسط توسعه دهندگان بازیها در نظر گرفته شده و در نتیجه در بازیهای مختلف میتوان انواع متفاوتی از آنها را مشاهده کرد. در کنسولهای پلیاستیشن، تروفیها از لحاظ ارزشی، به چند دسته مانند برنز، نقره، طلا و در نهایت پلاتینیوم تقسیم میشوند. هر تروفی بر اساس سختی و دشواری در کسب، ارزش بالاتری دارد و تروفیهای پلاتینیوم که با ارزشترین آنها هستند تنها در صورتی کسب میشوند که بازیکن تمامی تروفیهای موجود در بازی را کسب کرده باشد. پس به این نتیجه میرسیم که برای کسب تروفیهای پلاتینیوم، بازیکن باید زحمت و سختیهای زیادی را در بازی تحمل کند تا در نهایت بتواند نتیجه زحماتش را با این جام زیبا ببیند. با وجود این شرایط برخی اوقات استثتاهایی نیز وجود دارند. برای بازیکنان حرفهای که تحت عنوان شکارچیان تروفی شناخته میشوند، این دسته از استثتاها بسیار بدنام و منفور هستند، زیرا ارزش تروفیهای سختی که آنها کسب کردهاند را پایین میآورند، ولی به هر حال نمیتوان انکار کرد که بازیهایی وجود دارند که اگر به دنبال کسب تروفیهای پلاتینیوم ساده و در زمان کوتاهی هستید، میتوانند به کمکتان بیایند. به این نکته توجه داشته باشید که اکثر عناوین این لیست، بازیهای کوچک و عناوین بسیار سادهای هستند که سازندگان تنها با تکیه بر روی تروفیهای پلاتینیومشان سعی در فروش بازیهای خود داشتهاند و میتوانید با پرداخت هزینه بسیار کمی صاحب یکی از این جوایز زیبا شوید. البته در این لیست بازیهایی وجود دارند که بسیار سرگرم کننده هستند و در کنار زیبایی خاص خود، میتوانید به سادگی از آنها پلاتینیوم را کسب کنید. در نظر داشته باشید که برای نگارش این مطلب، از تروفیهای هر دو کنسول پلی استیشن ۳ و پلی استیشن ۴ استفاده شده است.
بازی Tales from the Borderlands ،The Wolf Among Us و سایر بازی های Telltale
اگر با بازیهای استودیوی بازی سازی Telltale آشنایی داشته باشید، میدانید که این عناوین از زمان ساخته شدن بازی تحسین شده The Walking Dead یک روند مشابه را طی میکنند و آن نیز اپیزودهای مختلف سریالی در قالب یک بازی ویدیویی است. این بازیها به صورت کلیک و اشاره و انتخاب گزینههای مختلف که هر کدام یک ماجرا را رغم میزنند، طی میشوند و اشارهای به بازیهای ادونچر قدیمی نیز دارند. از دیگر عناوینی که در زیر مجموعه بازیهای Telltale ساخته شده، میتوان به بازی Game of Thrones، بازی Batman: The Telltale Series و… اشاره کرد. بر خلاف سایر بازیهای این لیست، بازیهای استودیوی Telltale به شدت پسندیده شده توسط بازیکنان و منتقدان بوده و به دلیل نداشتن سیستم پیچیده گیم پلی، آن چنان نیازمند سعی تلاش برای رسیدن به تروفیهای پلاتینیوم نیستند. به دست آوردن تروفی در بازیهای Telltale تنها شامل تجربه هر اپیزود بوده که کار را از پیش راحتتر کرده است. البته شما باید همه قسمتهای یک بازی را تجربه کنید تا به تروفیهای پلاتینیوم دست یابید. بازیهای این شرکت هر کدام بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت میانگین به طول میانجامند.
بازی The Order: 1886
بازی The Order: 1886 یکی از مورد انتظارترین بازیهای انحصاری کنسول پلی استیشن ۴ بود که به عنوان یک بازی تیراندازی اول شخص که در دوران لندن ویکتوریایی رخ میدهد، بسیاری را هیجان زده کرده بود. بازی در نهایت با توجه به زمان گیمپلی بسیار کم و کات سینهای فراوانش نتوانست انتظارات را برآورده کرده و تبدیل به یک اثر فراموش شده شد. با این حال اگر یک دلیل بسیار خوب برای خرید و تجربه این بازی وجود داشته باشد که هنچنان آن را ارزشمند کرده است، آن تروفی پلاتینیومش در حین زمان کوتاهش است. شاید جالبترین نکتهای که در کسب تروفی پلاتینیوم The Order: 1886 وجود دارد، این است که شما تنها با یکبار به اتمام رساندن بازی میتوانید ترفی پلاتینیوم آن را کسب کنید و تمام گیمپلی بازی به همراه کات سینهایش به شش تا هشت ساعت به طول میانجامد. شاید بزرگترین دردسر بازی برای رسیدن به پلاتینیوم این باشد که نمیتوانید کات سینهای آن را رد کنید و گیمپلی بازی نیز به شدت خطی بوده که برای بعضیها ناخوشایند خواهد بود.
بازی The Little Acre
بازی The Little Acre یک بازی کلیک و اشاره با استایل گرافیکی خاصی است که وقایع آن در دهه پنجاه کشور ایرلند رخ میدهد. بازی شما را به دوران قدیم بازیهای کلاسیک ادونچر و کلیک اشاره بر روی پی سی باز میگرداند و حتی صداپیشگی نیز در آن انجام شده است. بازی شاید در سبک خود آنچنان قدرتمند نباشد، ولی بدون شک عنوان لذت بخشی است که میتواند تجربهای کوتاه و سرگرم کننده به شما ارائه کند و یک بازی کلیک اشاره قابل قبول است. در کل درون بازی ۲۸ عدد تروفی وجود دارد و شما میتوانید همه آنها را در ۲ دست بازی، کسب کنید. اگر به مطالعه آموزش کسب تروفی نیز بپردازید در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را به دست آورید. شما میتوانید بازی را زیر یک ساعت به پایان برسانید و با توجه به پازلهای ساده و محیط سربسته، در کمتر از ۲ ساعت امکان کسب تروفی پلاتینیوم بازی وجود دارد.
بازی Terminator Salvation
در ادامه لیستمان شاهد یک عنوان به شدت منفور هستیم. بازی Terminator Salvation که بر اساس فیلمی به همین نام در سال ۲۰۰۹ ساخته شد، همواره به عنوان یک بازی ضعیف و خارج از جریانات اصلی بازیهای ویدیویی شناخته میشود. این عنوان همچنان به دلیل داشتن سادهترین تروفیهای قابل کسب نیز بین بازیکنان مشهور است. در ابتدا این نکته را باید در نظر داشته باشید که اگر به دنبال این هستید که در کنار کسب یک تروفی پلاتینیوم ساده، به یک تجربه بینظیر در یک بازی نیز دست پیدا کنید، به شدت توصیه میکنیم که از این بازی فاصله بگیرید که قطعاً اینطور نخواهد بود. اولاً که زمان بازی بسیار کوتاه بوده و حداکثر بین سه تا پنج ساعت به طول میانجامد؛ دوماً اینکه گرافیک ضعیف در کنار گیمپلی ابتدایی و همچنین داستان به شدت معمولی، از این بازی یک پدیدهای به وجود آوردهاند که تنها با تروفی پلاتینیومش قابل تحمل خواهد بود. خوبی دیگر بازی این است که در آن ۱۱ عدد تروفی وجود دارد که تمامی آنها طلا هستند و از این جهت میتواند گزینه خوبی برای شکارچیان تروفی باشد.
بازی Megamind: Ultimate Showdown
در ادامه اقتباس های سینمایی، با بازی Megamind: Ultimate Showdown طرف هستیم که یک بازی لایسنس شده بر اساس انیمیشن مشهور Megamind است و همانند رتبه قبلی، عنوان کاملاً استانداردی نیست. بر خلاف بازی، انیمیشنی که بازی از روی آن ساخته شده، بسیار دلچسب و لذت بخش بوده و داستان آن درباره ضدقهرمانی است که پس از شکست قهرمان، حوصلهاش سر رفته که دیگر کسی نیست که با وی رقابت کند. هر چقدر که بازی عذابآور و طاقت فرسا باشد، با این حال تروفیهای سریعی که در اختیار بازیکن قرار میدهد، ارزش تجربه آن را برای برخی تحمل پذیر میکند. همچنین کوتاه و مختصر بودن بازی نیز از دیگر دلایلی است که هر شکارچی تروفی باید به حتماً نگاهی به آن بیاندازد. تمام تروفیها مربوط به مراحل بوده و شما برای دریافت تمامی آنها و کسب پلاتینیوم نهایی، مشکل خاصی نخواهید داشت. بازی در مدت زمان بسیار کوتاه دو تا چهار ساعت به پایان میرسد و شما را به مشکل خاصی در راه رسیدن به پلاتینیوم نمیاندازد.
بازی Orc Slayer
هر چقدر که به جلو تر میرویم، اوضاع وخیمتر و وخیمتر میشود! در ادامه با Orc Slayer همراه هستیم که همواره یکی از بدترین بازیهای عرضه شده برای کنسول پلی استیشن ۴ است. یک بازی زشت، خطی، بسیار ابتدایی در سبک تیراندازی اول شخص که تمام گیمپلی و سیستم آن به نامی که برایش برگزیده شده، خلاصه میشود. با در نظر گرفتن این موضوع مهم که همگی برای چند تروفی ارزان قیمت به این مکان آمدهایم، ادامه میدهیم! نکته جالبی که بازی دارای ۲۷ تروفی است و اکثر آنها تنها با راه رفتن در بازی و کشتن اورکها و خالی کردن زمین بازی به دست میآیند، بسیار قابل توجه بوده و شما به طور قطع هیچ مشکلی برای جمع آوری آنها و کسب پلاتینیوم آب خوردنی که از آنها حاصل میشود، ندارید. بازی چیزی بین یک یا دو ساعت به طول میانجامد و راه شما برای کسب پلاتینیوم آن تنها به همان دور اول تجربهاش خلاصه میشود. فقط در نظر داشته باشید که پیش از تجربه، نگاهی به راهنمای کسب تروفی آن بیاندازید که خدایی نکرده بازی دیگر مجبور به تجربه این اثر افتضاح نشوید!
بازی My Name is Mayo
در این بخش از برنامه به عنوانی بسیار معنوی و خاص میرسیم. عنوان My Name is Mayo همانطور که از نام پر معنایش مشخص است، شما را در نقش و دستهای پر توان یک شیشه مایونز قرار میدهد و ادامه را نیز به شما واگذار میکند! در اینکه با یک شوخی بزرگ طرف هستیم که هیچ شک و شبهه این وجود ندارد، با این حال تا خودتان از نزدیک این عنوان را مشاهده نکنید، نمیتوانید باور کنید. در این بازی دارای تروفی پلاتینیوم، تنها کاری که دستان توانای شما باید انجام دهند، کلیک کردن بر روی شیشه سس مایونز است. پس از رسیدن کلیکهای شما به یک سطح خاصی، تروفیها شروع به آزاد شدن کرده و حتی لباسهای جدیدی نیز برای شیشه مایونزتان باز میشوند. اگر صدها بار کلیک کردن بر روی دکمهای از روی دوال شاکتان میتواند شما را راضی کند و یا لباس پوشاندن به یک شیشه سس مایونز برایتان لذت بخش است، قطعاً بازی My Name is Mayo همان چیزیست که سالها انتظارش را میکشیدید. اگر نیز از آن دسته هستید که اخبار تروفی عجیب و غریب پلاتینیوم این عنوان به گوشتان رسیده است و فقط برای آن مورد به این بازی یورش بردهاید، قطعاً آن را فراموش کرده و تحت هیچ شرایطی نیز درباره آن سخن نخواهید گفت. نکته بامزهتر و البته گیج کنندهتر در این شرایط این است که درون این بازی ۵۱ عدد تروفی وجود دارد که تمامی آنها را میتوانید با فشردن دکمههای دسته به تعداد مشخصی کسب کنید و تنها پیچیدگی موجود در این قسمت این است که باید در هنگام فشردن دکمه، لباس خاصی را تن شیشه مایونزتان کنید! بازی چیزی حدود نیم ساعت تا یک ساعت از وقت شما را طلف میکند و با قیمت یک دلاری که بر روی شبکه پی اس ان دارد، بدون شک با ارزانترین، آسانترین و مزخرفترین تروفی پلاتینیوم تاریخ روبهرو هستیم!
لیستمان به اتمام رسید. با وجود عناوین معرفی شده در این لیست، قطعاً هر کسی میتواند به تروفیهای پلاتینیوم خوش رنگ دست یابد و مزه آنها را بدون هیچ تلاش خاصی بچشد. قطعاً این تمام ماجرا نبوده و اکثر عناوین بزرگ و قدرتمند کنسولهای پلی استیشن جایزه پلاتینیوم را درون خود مخفی کردهاند که بازیکنان برای به دست آوردنشان باید ساعتهای فراوانی را صرف کرده تا در نهایت بتوانند با لذت بر روی این جایزه ارزشمند دست بگذارند. اگر بر روی کسب تروفیهای پلاتینیوم بازیهای محبوب خود اصرار میورزید، میتوانید به راهنمای کسب تروفیهای بازی مذکور مراجعه کرده و یک قدم خود را به آن نزدیکتر کنید. حال برای اینکه شکارچیان بزرگ تروفیهای پلاتینیوم نیز خود را به چالش کشیده باشند، لیست دیگری در سایت تحت عنوان سختترین تروفیهای پلاتینیوم به قلم آقای رضوان دشتی وجود دارد که میتوانید برای کسب لذت سختترین چالش در بازیها، به آن مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که تروفیها تنها وسیلهای جانبی برای به چالش کشیدن و صد البته لذت بازیکنان بوده و بهتر است که تحت هیچ شرایطی آنها را جدی نگرفته و تا جایی که میتوانید، تنها از بازی لذت ببرید. منتظر مقالات بیشتر و جذابتری از سایت گیم شات باشید.