«فیل اسپنسر» (Phil Spencer)، مدیر ایکسباکس به تازگی دربارهی مسیر آیندهی گیمینگ که بهزودی وارد نسل جدیدی میشود صحبت کرده است.
گیمینگ مانند هر صنعت دیگری در حال تغییر است و استریمینگ اگرچه با سرعتی کم، ولی مطمئناً به بخش مهمی از آن تبدیل میشود و سرویسهای استریمینگ کمکم ظهور پیدا میکنند. پیشبینی اینکه این صنعت در چند سال آینده به چه سمت و سویی میرود و چه شکل و شمایلی به خود میگیرد و اینکه مصرفکنندگان شیوهی مصرفشان چگونه خواهد شد دشوار است، ولی مدیر ایکسباکس یعنی فیل اسپنسر در این باره نظراتی دارد.
طی جدیدترین قسمت پادکست Game Maker’s Notebook، اسپنسر نظر خود نسبت به مسیری که گیمینگ در پیش گرفته را به اشتراک گذاشته است. وی فکر میکند که گیمینگ بسیار شبیه به صنعت موسیقی خواهد شد و راههای جدید برای دسترسی گستردهتر ایجاد میشود. وی به چیزی مثل اسپاتیفای برای بازیها فکر میکند که میتوانید بر روی بسیاری از دستگاهها به آن دسترسی داشته باشید. وی همچنین فکر میکند که بهطور کلی دستگاههای بیشتری برای گیمینگ وجود خواهند داشت و از دستگاههای مخصوص استریمینگ، سختافزار قدرتمند و هر چیزی در این بین سخن میگوید.
من فکر میکنم که در نهایت تفاوتهایی بیشتر از گذشته در زیر تلویزیونهای خود خواهیم داشت. فکر میکنم که تعداد زیادی کنسولهای مخصوص استریمینگ وجود خواهند داشت که دیسک درایو و حافظه ندارند و سپس بحث این است که چگونه سیگنال را بر روی تلویزیون میگیریم… شاید برخی از آنها داخلی باشند…
گمان میکنم همچنین چیزهای قدرتمند بیشتری هم خواهید دید. من فقط به دور و بر نگاه میکنم و سعی میکنم که الگوها را تشخیص بدهم. وقتی راجع به ویدئو و موسیقی فکر میکنم… سرویسهای استریمینگی که وجود دارند این انواع رسانه را بر روی تمامی دستگاههای دور و بر من در دسترس قرار داده است. اکنون من بیشتر از هر زمان دیگری دستگاه برای تماشای تلویزیون دارم.
با ظهور دیزنی و نتفلیکس و هر کس دیگری که وارد میشود، از تعداد دستگاهها کاسته نشده و در واقع افزایش پیدا کرده است. چنین چیزی برای موسیقی هم صادق است. حال اسپاتیفای را در گوشم، جیبم و خانهام دارم… توانایی متصل کردن سرویسهای موسیقیام به دستگاههای مختلف با کیفیتهای مختلف را دارم. صفحههای بزرگ و کوچک، صدای استریو… من برخی مواقع تنها با یک گوش آهنگ گوش میکنم.
فکر میکنم بازیها مسیر مشابهای را خواهند رفت. چیزی که قرار است به آن برسیم این هست که بازیها بر روی دستگاههای مختلف اجرا خواهند شد و شما دستگاههای زیادی را خواهید دید که سناریوهای متفاوت را پشتیبانی میکنند.
گفتههای اسپنسر جالب به نظر میآید و بدون شک پیشتر نشانههای شبیهتر شدن گیمینگ به صنعت موسیقی را دیدهایم که سرویسهای استریمینگ از جمله گوگل استادیا از جمله نشانههای بارز آن هستند. و قطعاً در آینده گیمینگ بیش از امروز در دسترستر و عمومیتر خواهد شد و محدودیتهای سختافزاری که بر سر راه آن قرار دارند برداشته خواهد شد.